Pages Menu
Facebook
Categories Menu

KrugerKross 2017

De KrugerKross is een amateur veldrit die doorgaat op het Krugerplein te Borgerhout op zondag 17 september 2017. We organiseren dit jaar de 5de editie van deze jonge Borgerhoutse klassieker. Iedereen mág en iedereen kán meedoen. De enige vereiste is dat je met de fiets kan rijden. Het doel van de KrugerKross is om iedereen die dat wil eens te laten proeven van een echte veldrit. Van jong tot oud, van groentje tot ervaren wielertoerist, écht iedereen is welkom! Vraag je je al jaren af hoe leuk het zou zijn om zoals Sven Nys door het mulle zand te klieven of hoe het is om voor een publiek over de balkjes te springen zoals Tom Meeusen? Of kom je gewoon graag de leuke sfeer en muziek opsnuiven? Redenen genoeg om op zondag 17 september af te zakken naar het hipste plein van ‘t Stad; het Krugerplein! Houd de website nauwlettend in de gaten en houd vooral de beentjes sterk en afgetraind!

We maken er dit jaar nog meer dan anders een feest van omwille van de 5de editie! Tijdens de koers voorzien naar goede gewoonte de charmante dames van DJ Voltaire de muziekjes. Ketnetheld en KrugerKrosspresentator sinds mensenheugenis Dempsey rijmt alle koersen aan elkaar. Na de laatste koers barst het feest dan helemaal los met Discobaar A Moeder. Zij zorgen voor een échte afterparty tussen 18 en 20u.

Verder is er uiteraard nog de nodige kinderanimatie met dank aan KRAS Borgerhout. We voorzien ook een Pimp my Bike-stand én u kan tussen 15u-17u uw fiets ook laten graveren. Neem wel zeker je identiteitskaart mee dan.

Aan onze bar kan u terecht voor frisse pintjes en frisdrank. Bike Leon zorgt voor de wat zwaardere biertjes en Wijnhandel Lelièvre voorziet u van sprankelende Cava en lekkere wijntjes.  Pepper & Mint is doorlopend aanwezig met hun foodtruck om de hongerige magen te vullen.