Word vrijwilliger 

Zondag 10 september 2023 is het alweer de 10de editie van de KrugerKross.

Voor zij die de KrugerKross niet kennen:
De KrugerKross is, na de Rapencross in Lokeren, de 2de veldrit van het seizoen 2023-2024. In tegenstelling tot de Rapencross kan iedereen meedoen met de KrugerKross. Met een fiets kunnen rijden is de enige vereiste voor de deelnemers. Deze Kross gaat door op het Krugerplein in het hart van Borgerhout. Het doel is om iedereen die dat wil te laten proeven van een echte veldrit. Van jong tot oud, van groentje tot ervaren wielertoerist. Naast de wedstrijden wordt ook de nodige kinderanimatie voorzien. Eet- en drankkraampjes en afsluitende DJ-set maken van dit evenement een heus feest! (meer info)

Het is echter onmogelijk om dit evenement te organiseren zonder uw hulp. Vandaar ook dit bericht met een dringende doch warme oproep!

Wij zijn zoals elk jaar op zoek naar vrijwilligers om ons op de dag zelf te helpen met:

  • De opbouw van het parcours in de voormiddag: Er dienen enkele honderden nadar hekken geplaatst te worden, tenten opgezet te worden, tafels en stoelen klaar gezet te worden, …
  • Hulp tijdens de wedstrijden in de namiddag (vanaf 12u): Uitdelen van medailles voor de kinder-reeksen. Bevolken van de fietsuitleendienst, inschrijvingen, bar, bonnekesverkoop, …
  • De afbraak van het parcours tegen de avond. Er is een overeenkomst met het district om enkel straten af te sluiten tot een bepaald uur. Na de laatste wedstrijd dienen deze straten zo snel mogelijk vrijgemaakt te worden. Alle nadarhekken dienen terug gestald te worden, tenten afgebroken, stoelen en tafels opgeruimd, het volledige plein dient schoon gemaakt te worden, …

Het zou geweldig zijn mocht u ons die dag willen versterken. Indien u zich wil engageren kan u een email sturen naar organisatie@krugerkross.be met vermelding van:

  • uw naam
  • email adres
  • telefoon nummer
  • Wanneer u wil komen helpen (enkel ’s morgens, ’s middags of ’s avonds, meerder shiften, heel de dag)

Wanneer u graag wil komen helpen maar toch ook een Kross mee wil rijden, kan dit uiteraard ook. We houden hier dan rekening mee in de planning.

Wat krijgt u in de plaats? Uiteraard ons eeuwige respect! Alleen daarom al! U wordt tevens voorzien van een aantal consumptiebonnen en een echt KrugerKross T-shirt! Verder zal er op vrijdag 23 september ook nog een bedankingsmoment voorzien worden. Naast een speech van de voorzitter mag u rekenen op de nodige natjes.

Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie. U maakt het mede mogelijk om ook dit jaar hopelijk een schitterende editie van de sympathiekste Kross van het land te organiseren.


Groetjes,

Sam, Regi, Bob, Tom, Dave, Stijn, Kasper